2017. már 15.

Nyílt levél Pósán Lászlónak

írta: Tamás Rutz
Nyílt levél Pósán Lászlónak

Tisztelt Képviselő úr!

Gyenge nemzetté válik az, amely bezárkózik. Elszigetelődik és perifériára szorul. Ez nem lehet hazánk jövőképe.

Ön minap a beszédében azt állította, hogy a tömeges migráció megjelenésével a félelem együtt érkezett. Sajnos egyet kell értenem önnel. Sokan félnek, hiszen egy impotens kormányzat szabadon hagyott mozogni több ezer frusztrált, fáradt és helyismerettel nem rendelkező embert. Önök küldték őket a vonatokra és buszokra, hogy Bicskéről Nyírbátorra, Debrecenből Budapestre menjenek. Nem tudták kezelni a helyzetet. Csak plakátra futotta, hogy tájékoztassák az embereket: félni kell. Hát persze, hogy ezután sokan rettegnek. Olyanok is, akik sosem találkoztak migránssal.

Ön vádolja Brüsszelt, hogy lerombolja a nemzetek Európáját. A kontinens nemzetei azért léptek szövetségre a második világhàború után, hogy soha többé ne legyen ilyen konfliktus. Ez egy értékközösségé vált, ahová tartozni érdemes, minden hibájával együtt. Békét hozott, fejlődést, szabad utazást. Gondolom ön is érzi az előnyöket, mikor széles mosollyal adja át az EU támogatásával létrejövő beruházásokat.  De ha nem tetszik önnek, vagy pártjának, akkor tegyék fel a kérdést. Legyen népszavazás és döntsön az Isten adta nép.

Tisztelettel:

Rutz Tamás

Együtt- a Korszakváltók Pártja

Szólj hozzá

blog jövő vélemény politika sajtó jog közélet választás együttműködés mszp fidesz ünnep kormány bejegyzés rövid szégyen sztori felelősség probléma haza párt elnyomás reakció vezetés hatalom ellenzék értékelés országgyűlés kormányzás tisztesség méltatlan Fidesz Orbán Magyarország Debrecen Történelem Gyűlölet Tamás Együtt Rutz