2016. feb 11.

Gyűlölj, utálj, szavazzál!

írta: Tamás Rutz
Gyűlölj, utálj, szavazzál!

A magyar politika egy mocsár, tisztességtelen, bűnös...nem folytatom a sort. Persze ez nem igaz, csak bizonyos részei, bizonyos szereplői akik politikai tőkéje a gyűlölet. Ideális esetben a közélet előremutató, az ország problémáit próbálja megoldani, ezzel akarja meggyőzni a polgárokat, akik választanak személyes preferenciájuk szerint. Rossz belegondolni, hogy mennyire messze vagyunk ettől. 
 politika.jpgNem csak a kormányoldal az, ami sáros ebben, bár nehezen lehet megelőzni uszításban Orbánékat, tehetségesen találnak ellenséget minden helyzetben, hogy egyben tartsák a szekértáboruk. Nem ezen akarok rugózni, mert ez már közhely, sok újat nem lehetne mutatni benne. Ugyanez van a Jobbikkal. Felesleges leírni, mindenki láthatta.  

Ebbe az "illusztris" társaságba tartoznak Gyurcsányék is. Főleg az internetes világon keresztül támadnak, ebben érdemes megemlíteni, a "Nyugati fény" nevű szennyet és az "Európa Kávézó" nevű pártblogot. Ez a DK fanatikusok szellemi (sic!) bázisa, ahonnan a pártvezetés naponta megszabja, hogy éppen ki a köcsög (nem árulok el nagy rejtélyt: mindig az, aki bírálta a "kedves vezetőjüket").  
Ehhez lehet hozzácsapni azokat a már sokszor ízléstelenségig kreténséget túltoló oldalakat, mint az "Orbán lapjáról kitiltottak társasága" és társai. 
 
 Kell bírálni Orbánt. Meg kell mutatni a sok hibát amit tesznek. Viszont nem lehet elmenni mások megalázására, családjának és rokonainak megszégyenítésére. Aki idáig túltolja, ugyanolyan kretén, mint G.Fodor vagy Bayer Zsolt. Szóval kimondom: azok akik ilyenekkel megbíznak aktivistákat, tisztességtelenek. Gréczy is az. Közösséget vállalni velük pedig hiba. Rájuk bízni egy országot még nagyobb.

Szólj hozzá

blog hiba politika közélet magyarország fény párt tisztesség Jobbik Fidesz Orbán Viktor Gyurcsány Gyűlölet Demokratikus Nyugati Koalició